Mediashake on jo toistamiseen saavuttanut 2023 Premier Partner -statuksen Google Partner -ohjelmassa Suomessa. Premier Partner -statuksen saamiseksi toimiston täytyy yltää 3 % prosentin parhaimmistoon omassa maassaan.

Google Premier Partner -statuksen saavuttamiseksi toimiston täytyy yltää parhaimmiston joukkoon asiakasmäärän kasvun, asiakaspysyvyyden, Googlen mainostuotteiden monipuolisen käytön sekä vuosittaisen mediabudjettivolyymin kautta. Sanoisin, että Premier-status mittaa vuosien työtä alalla kehittymisessä. Kaikilla Premier-partnereilla on epäilemättä usean vuoden systemaattinen työ taustalla statuksen takana.

Olemme jo toistamiseen Google Premier Partner ja statuksesta on ollut meille merkittävästi hyötyä viimeisen vuoden aikana. Tiivis yhteistyö Googlen kanssa on helpottanut osaamisen pitämistä ajantasalla ja olemme aina saaneet Googlelta nopeasti sparrausta ja apua myös haastaviin kysymyksiin. Tiimimme tietää hyvissä ajoin uudet tulevat Google-mainonnan ominaisuudet ja meillä on halutessamme mahdollisuus päästä testaamaan uusia ominaisuuksia beta-vaiheessa. Testaammekin ennakkoluulottomasti niitä ominaisuuksia, joista uskomme olevan hyötyä asiakkaillemme.

Kiitos meidän tiimille, asiakkaille ja Googlen porukalle tästä tunnustuksesta!

Matti Hirvonen
CEO
Mediashake Oy