Mediashake tarjoaa töitä digimarkkinoinnista kiinnostuneille. Tältä sivulta löydät tietoa meistä työnantajana sekä mahdollisista avoimista tehtävistä. Vaikka meillä ei olisi juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa avoinna, voit tilata työpaikkailmoituksemme, niin tiedät ensimmäisenä vapaista työpaikoista!

Mediashake yrityksenä

Mediashake auttaa asiakkaitaan kasvattamaan myyntiä sekä tehostamaan markkinointia tarjoamalla helposti lähestyttävää asiantuntijuutta digitaaliseen markkinointiin.

Palvelumme keskittyvät pääsääntöisesti Googlen ja sosiaalisen median (Facebook, Instagram, TikTok ja LinkedIn) mainontaan.  Tarjoamme ratkaisuja myös digimarkkinoinnin analytiikkaan.

Olemme kasvaneet  hurjaa vauhtia ja meillä työskentelee tällä hetkellä jo 30 huipputyöntekijää!

Olemme huippu paikka työskennellä, koska:

  • Ajastasi ja osaamisestasi maksetaan kilpailukykyistä korvausta, joka kasvaa vastuidesi mukana. 💰
  • Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat vuosittainen 400 euron tsemppiraha liikunta- ja kulttuurielämyksiin, 300 euron työmatkaetu, tunti palkallista liikunta-aikaa viikossa sekä lounasetu lounasvähennyksenä. Tämän lisäksi vastoin alan yleisiä käytäntöjä, maksamme myös lomarahaa, joka on 50 % ekstraa loma-ajan palkan päälle.
  • Voit tehdä töitä joustavasti etänä tai toimistollamme Helsingin Kampissa. Työskentely myös kauempana Helsingistä on mahdollista, jos olet valmis tulemaan silloin tällöin moikkaamaan tiimikavereita paikan päälle. 
  • Tuemme osaamisesi kehittämistä erilaisin keinoin, ja tähänkin on varattu työaikaasi aktiivisesti.

 

 

  • Meillä on hauska työilmapiiri, johon on helppo sukeltaa sisään uutena 🥳 – toimistoarjen lisäksi järjestämme porukalla erilaisia aktiviteetteja lajikokeiluista huonepakopeleihin ja leffailtoihin – tietenkin firman piikkiin.
  • Tiimiläisistämme pidetään hyvää huolta. 🥰 Meillä on erittäin laaja työterveys, joka sisältää niin hyvinvointivalmennuksia kuin sairaanhoidon missä tahansa yksityisellä lääkäriasemalla. Lisäksi saat kattavat vakuutukset myös vapaa-ajalle sekä ergonomisen työpisteen halutessasi myös kotitoimistolle.
  • Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, mutta tiimin ja koko työyhteisön tuki sekä kannustus ovat jatkuvasti läsnä. 
  • Haluamme osallistaa työntekijöitä mahdollisimman paljon erilaisiin kehityksiin tai muutoksiin, joten työaikaasi varataan myös erilaisiin kehitysprojekteihin. 🧠

Mediashake työnantajana

Kasvua teemme ihmiset edellä

Haluamme olla työnantaja, joka tarjoaa mielekkään tavan viettää 1 700 tuntia vuodessa (työ ei saa v****aa) sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Olemme kannustava työpaikka, joka toimii työuralla kasvukokemuksena ja miellyttävänä muistona myös työuran jälkeen. Työntekijöistä huolehditaan ihmisinä panostamalla esimerkiksi työhyvinvointiin, yhteiseen tekemiseen ja vahvistamalla ihmisläheistä kulttuuria.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa ja suurin osa työntekijöistä asuu pk-seudulla, mutta etätyö mahdollistaa työskentelyn myös kauempaa. Työntekijöitämme löytyy siis eteläisestä Helsingistä aina pohjoisen Ouluun asti!

Haluatko mukaan tiimiin?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta voit meille vinkin itsestäsi viereisen lomakkeen kautta!

Olen kiinnostunut työskentelemään Mediashakella

Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle viestin kiinnostustasi vastaavista aukeavista työpaikoista.

Mikä sinua kiinnostaa?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.