Mikä ihmeen Mediashake?

Olemme digimarkkinointitoimisto, jonka intohimona on auttaa yrityksiä kasvamaan  ja pysymään edelläkävijöiden joukossa digimarkkinoinnin saralla. 🚀

Jokainen meistä on oman osa-alueensa timanttinen ammattilainen. 💎 Tiimistämme löytyy esimerkiksi erittäin kovia Google- ja some-mainonnan ammattilaisia kuin myös analytiikan osaajia.

Toimistomme sijaitsee Helsingin rautatieasemaa vastapäätä, mutta meillä on asiakkaita aina Torniossa asti.

Joukko digimarkkinoinnin huippuammattilaista

”Minulle yrittämisessä on aina ollut kyse siitä, että pääsen tekemään sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Kun menen nykyisin aamuisin toimistolle, näen ympärilläni joukon intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia, joille työ ei ole vain työ. Olen ylpeä tiimistäni, koska tiedän että meidän porukalle laatu, tulokset ja hyvä palvelu ovat tärkeitä asioita.

Olen myös äärimmäisen kiitollinen jokaisesta asiakkaastamme. 🙏 Muistan edelleen, miten vaikeaa minun oli kymmenen vuotta sitten saada ensimmäinen asiakas. Siihen meni kuukausia ja sain kuulla ”ei” kymmeniä kertoja. En silloin uskaltanut edes unelmoida, että pääsisin tekemään töitä sellaisille yrityksille, jotka tänä päivänä luottavat palveluihimme.”

Matti Hirvonen
CEO & Senior Consultant
Mediashake Oy

Kuusi syytä valita meidät digimarkkinoinnin kumppaniksi

Kaikki alkoi vaatimattomasta unelmasta 10 vuotta sitten

Moikka! Olen Matti Hirvonen ja toimin täällä Mediashakella senior-konsulttina ja toimitusjohtajana. 👋

Kiinnostuin digimarkkinoinnista noin 15 vuotta sitten, kun opettelin koodaamaan nettisivuja.  Huomasin, että pelkät nettisivut eivät riitä, vaan niille pitää saada myös kävijöitä ja ryhdyin opettelemaan hakukoneoptimointia. 🔍

Viiden vuoden omatoimisen opettelun jälkeen perustin Mediashaken. Olin silloin 21-vuotias tyhjätaskuinen yliopisto-opiskelija (minusta piti tulla tietotekniikan DI, mutta toisin kävi). Halusin perustaa oman yrityksen ja päästä tekemään digimarkkinointia käytännössä.

Riski kannatti ottaa, vaikka se vaatikin alussa muutaman tiukan vuoden, jolloin tyhjä tili ja unettomat yöt tulivat tutuiksi. Kuitenkin jo neljän vuoden sinnikkään tekemisen jälkeen sain kutsun tulla kouluttamaan Googlen tilaisuuteen 50 hengen yleisölle – huomasin että osaamiseni oli arvokkaampaa kuin olin uskonutkaan.

Kurkkaa toimistollemme

Hyppää meidän matkaan ja seuraa toimiston arkea Instagramissa!

  Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

  Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Tutustu tiimiimme

  Mediashaken perustaja, intohimoinen digimainonnan ammattilainen Matti pitää firmaa pystyssä toimarin roolissa. Tarinaa riittäisi kerrottavan parinkin sivun verran, mutta oikaistaan hieman. Parikymppisenä perustettu yritys on kasvanut siihen pisteeseen, että enää ei tarvitse digimainontaa tehdä itse, vaan Matin työt Mediashakella ovat siellä, missä yrittäjää tarvitaan eniten.

  Joonas Rotko Sales & Marketing Lead, Partner

  050 560 7075
  LinkedIn

  Joonas vastaa Mediashakella myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja päivittäisistä askareista yhdessä Roopen ja Sannan kanssa. Töiden ulkopuolella Joonas ja Teppo-koira ovat pettämätön parivaljakko. Vapaa-aika kuluu pitkälti Tepon kanssa touhutessa, mutta myös skeittauksen, kitaransoiton ja kalastuksen merkeissä.

  Sade Savinen Sales Development Representative

  045 783 89665
  LinkedIn

  Tuuli Latva-Teikari Development Manager, Senior Consultant

  050 4908794
  LinkedIn

  Google-mainonnan konkari Tuuli asteli Mediashakelle viisi vuotta sitten, ja tie konsultista on vienyt nyt firman Development Manageriksi. Työpäivät sisältävät liiketoiminnan kehittämistä, ja iso osa ajasta kuluu tiimin osaamisen kehittämiseen sparrailujen, workshopien ja koulutusten kautta. Puhelias ja elämäniloinen eteläpohjalainen tuo pirskettä ja väriä toimistolle, ja puhetta värittää eepeeläisen hauskat sanavalinnat.

  Jannica Stenbäck Consultant, Google Ads

  045 7874 3228

  Jannica on ollut Mediashaken Google-mainonnan 2021 kesästä lähtien. Kiinnostusta on herännyt myös analytiikan puolelle, ja tällä hetkellä Jannica on sukeltanut tagien ja triggereiden pariin opetellen mainonnan seurantakoodien asentamista. 🤓 Vapaa-ajalla Jannicalla pallo pysyy räpylässä, ja innokas pesismimmi nähdään pelikentillä useamman kerran viikossa. Vauhdikkaan harrastuksen vastapainoksi Google-konsultti tykkää myös ommella – toimistollakin saatetaan bongata hänet itsetehdyissä luomuksissa! 🧵🪡

  Nika Pere Consultant, Google Ads

  045 7832 9053
  LinkedIn

  Google-mainonnan syövereihin erikoistunut Nika on ollut Mediashakella konsultin roolissa vuoden päivät. Digimainonta on aina ollut lähellä Nikan sydäntä opintojen ja työkokemuksen kautta. ”Parasta työssäni on se, että näen konkreettisesti oman työn jäljet!”

  Sini Räsänen Consultant, Google Ads

  045 783 34184
  LinkedIn

  Anu Taskila Consultant, Google Ads

  045 783 50309
  LinkedIn

  Anna Ikonen Team & Operations Lead, Digital Advertising

  045 7877 2958
  LinkedIn

  Anna pitää huolta some- ja Google-tiimistä Team Leadin roolissa, ja lisäksi toimii some-mainonnan konsulttina loihtien menestyviä kampanjoita ja sparraten asiakkaita kohti tuloksellisempaa mainontaa. Annan yksi lempiharrastuksista on hömppäsarjojen katselu Netflixistä.

  Iida-Liisa Paronen Lead Consultant, Paid Social

  045 7877 2959
  LinkedIn

  Iida on ollut Mediashaken some-konsulttina vuodesta 2018 lähtien. Metan Business Managerin hän tuntee kuin omat taskunsa, ja Photoshopin syövereissä hän voisi viettää tuntikausia mainosluomuksia tehden. Luovana ihmisenä Iidalla luonnollisesti pysyy myös puikot ja pensselit käsissä. Toimistolla Iida on totuttu näkemään linssin toisella puolen ikuistamassa mediashakelaisten upeita arjen hetkiä. 📸

  Rosa Laukka Consultant, Paid Social

  045 7835 0349
  LinkedIn

  Hanna Tuomisto Consultant, Paid Social

  LinkedIn

  Miia Nykänen Digital Ads Designer

  LinkedIn

  Veeti Rissanen Digital Ads Designer

  LinkedIn

  Miika Pouttu Customer Success Manager

  040 030 4149
  LinkedIn

  Miika hyppäsi Mediashaken ihkaensimmäiseen Customer Success Manager -rooliin (tuttavallisemmin CSM) syksyllä 2021. Rauhallisella otteella töitään tekevä Miika nauttii asiakastapaamisista ja arvostaa avoimia keskusteluja asiakkaiden kanssa. Hilma-koira liittyy vahvasti Miikan arkeen, ja tuo neiti liikuttaa Miikaa pitkillä metsälenkeillä viikoittain. 🐾

  Christoffer Iilane Customer Success Manager

  040 969 3923
  LinkedIn

  Tiina Kuittinen Customer Success Manager

  040 515 5578

  Sade Lehtonen Customer Success Manager

  045 7837 4651
  LinkedIn

  Jon Stockus Team Lead & Consultant, Analytics

  045 7833 0689
  LinkedIn

  Jon on meidän oma analytiikkaguru, joka laittaa seurannan kuntoon sivulle kuin sivulle ja taitaa vaativammatkin skriptit ja tägitykset.

  Teppo Head Of HauHau

  Gigi CAO - Chief Activity Officer