Mikä ihmeen Mediashake?

Olemme digimarkkinointitoimisto, jonka intohimona on auttaa yrityksiä kasvamaan  ja pysymään edelläkävijöiden joukossa digimarkkinoinnin saralla. 🚀

Jokainen meistä on oman osa-alueensa timanttinen ammattilainen. 💎 Tiimistämme löytyy esimerkiksi erittäin kovia Google- ja some-mainonnan ammattilaisia kuin myös analytiikan osaajia.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta meillä on asiakkaita aina Torniossa asti.

Joukko digimarkkinoinnin huippuammattilaista

”Minulle yrittämisessä on aina ollut kyse siitä, että pääsen tekemään sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Kun menen nykyisin aamuisin toimistolle, näen ympärilläni joukon intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia, joille työ ei ole vain työ. Olen ylpeä tiimistäni, koska tiedän että meidän porukalle laatu, tulokset ja hyvä palvelu ovat tärkeitä asioita.

Olen myös äärimmäisen kiitollinen jokaisesta asiakkaastamme. 🙏 Muistan edelleen, miten vaikeaa minun oli kymmenen vuotta sitten saada ensimmäinen asiakas. Siihen meni kuukausia ja sain kuulla ”ei” kymmeniä kertoja. En silloin uskaltanut edes unelmoida, että pääsisin tekemään töitä sellaisille yrityksille, jotka tänä päivänä luottavat palveluihimme.”

Matti Hirvonen
CEO & Senior Consultant
Mediashake Oy

Kuusi syytä valita meidät digimarkkinoinnin kumppaniksi

Kaikki alkoi vaatimattomasta unelmasta 10 vuotta sitten

Moikka! Olen Matti Hirvonen ja toimin täällä Mediashakella senior-konsulttina ja toimitusjohtajana. 👋

Kiinnostuin digimarkkinoinnista noin 15 vuotta sitten, kun opettelin koodaamaan nettisivuja.  Huomasin, että pelkät nettisivut eivät riitä, vaan niille pitää saada myös kävijöitä ja ryhdyin opettelemaan hakukoneoptimointia. 🔍

Viiden vuoden omatoimisen opettelun jälkeen perustin Mediashaken. Olin silloin 21-vuotias tyhjätaskuinen yliopisto-opiskelija (minusta piti tulla tietotekniikan DI, mutta toisin kävi). Halusin perustaa oman yrityksen ja päästä tekemään digimarkkinointia käytännössä.

Riski kannatti ottaa, vaikka se vaatikin alussa muutaman tiukan vuoden, jolloin tyhjä tili ja unettomat yöt tulivat tutuiksi. Kuitenkin jo neljän vuoden sinnikkään tekemisen jälkeen sain kutsun tulla kouluttamaan Googlen tilaisuuteen 50 hengen yleisölle – huomasin että osaamiseni oli arvokkaampaa kuin olin uskonutkaan.

Kurkkaa toimistollemme

Hyppää meidän matkaan ja seuraa toimiston arkea Instagramissa!

  Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

  Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Tutustu tiimiimme

  Roope Lidman Sales Manager

  0504327260
  LinkedIn

  Joonas Rotko Sales & Marketing Lead, Partner

  050 560 7075
  LinkedIn

  Joonas vastaa Mediashakella myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja päivittäisistä askareista yhdessä Roopen ja Sannan kanssa. Töiden ulkopuolella Joonas ja Teppo-koira ovat pettämätön parivaljakko. Vapaa-aika kuluu pitkälti Tepon kanssa touhutessa, mutta myös skeittauksen, kitaransoiton ja kalastuksen merkeissä.

  Sade Savinen Sales Development Representative

  LinkedIn

  Jenna Niskanen People Operations & Talent Lead

  045 7832 4681
  LinkedIn

  Jenna huolehtii mediashakelaisten hyvinvoinnista monin eri tavoin, kuten kehittämällä työhyvinvoinnin prosesseja. Jennan puoleen kääntyy yksi jos toinen mediashakelainen asiassa kuin asiassa – tämä jos mikä on yksi unelmatyön elementeistä! Töiden ulkopuolella Jenna viettää aikaa ruokaelämysten parissa (jälkkäribravuuri crème brûlée, nam! 😋) sekä vastapainoksi samoilee luonnossa, toisinaan talvikaudella pulahtaa myös avantoon. 🥶 Jos haluat seurata Jennan vinkkejä, inspiraatiota ja tukea töiden tekemiseen, ota haltuun Jennan oma Instagram-tili ihminen.tyossa!

  Sanna Nenonen Digital Marketing Specialist

  045 7874 2837
  LinkedIn

  Tuuli Latva-Teikari Development Manager, Senior Consultant

  050 4908794
  LinkedIn

  Riina Anttila Lead Consultant, Google

  045 7874 2843
  LinkedIn

  Riinalla on monen vuoden kokemus Google-mainonnasta, ja hän on oikea guru verkkokauppojen kanssa. Riina on omien sanojensa mukaan varhaismummo, ja neuloosin iskiessä hänen käsissään syntyy upeita neuletöitä. Riinan kanssa asustelee Juttis, jonka lempipaikka toimistolla on Riinan työpöytä.

  Jannica Stenbäck Consultant, Google Ads (opintovapaalla)

  045 7874 3228

  Jannica on ollut Mediashaken Google-mainonnan 2021 kesästä lähtien. Kiinnostusta on herännyt myös analytiikan puolelle, ja tällä hetkellä Jannica on sukeltanut tagien ja triggereiden pariin opetellen mainonnan seurantakoodien asentamista. 🤓 Vapaa-ajalla Jannicalla pallo pysyy räpylässä, ja innokas pesismimmi nähdään pelikentillä useamman kerran viikossa. Vauhdikkaan harrastuksen vastapainoksi Google-konsultti tykkää myös ommella – toimistollakin saatetaan bongata hänet itsetehdyissä luomuksissa! 🧵🪡

  Nika Pere Consultant, Google Ads

  045 7832 9053
  LinkedIn

  Tommi Rantamäki Consultant, Google Ads

  045 7832 9057
  LinkedIn

  Sini Räsänen Consultant, Google Ads

  045 783 34184
  LinkedIn

  Denis Fazli Junior Consultant, Google Ads

  045 7836 9772
  LinkedIn

  Denis liittyi Mediashakelle keväällä 2022 vahvistamaan Google-tiimiä, ja odotukset työstä ovat osoittautuneet juuri toiveiden mukaisiksi. Mainostilien optimointi ja analysointi ovat jo tätä nykyä täyttä työarkea. Intohimoisena jalkapallofanina Denis seuraa tiivisti pelejä ja osallistuu tapahtumiin aina kun mahdollista. Potkupallon ystävältä löytyy myös harvinaisempi mielenkiinnon kohde: hiphop-musiikissa käytettyjen ääninäytteiden eli samplejen etsintä!

  Anu Taskila Consultant, Google Ads

  LinkedIn

  Anna Ikonen Team & Operations Lead, Digital Advertising

  045 7877 2958
  LinkedIn

  Anna pitää huolta some- ja Google-tiimistä Team Leadin roolissa, ja lisäksi toimii some-mainonnan konsulttina loihtien menestyviä kampanjoita ja sparraten asiakkaita kohti tuloksellisempaa mainontaa. Annan yksi lempiharrastuksista on hömppäsarjojen katselu Netflixistä.

  Ville Vänni Consultant, Paid Social

  050 516 6308
  LinkedIn

  Iida-Liisa Paronen Lead Consultant, Paid Social

  045 7877 2959
  LinkedIn

  Iida on ollut Mediashaken some-konsulttina vuodesta 2018 lähtien. Metan Business Managerin hän tuntee kuin omat taskunsa, ja Photoshopin syövereissä hän voisi viettää tuntikausia mainosluomuksia tehden. Luovana ihmisenä Iidalla luonnollisesti pysyy myös puikot ja pensselit käsissä. Toimistolla Iida on totuttu näkemään linssin toisella puolen ikuistamassa mediashakelaisten upeita arjen hetkiä. 📸

  Mia Vuorenlehto Consultant, Paid Social

  LinkedIn

  Rosa Laukka Junior Consultant, Paid Social

  045 7835 0349
  LinkedIn

  Hanna Tuomisto Consultant, Paid Social

  LinkedIn

  Miia Nykänen Digital Ads Designer

  LinkedIn

  Veeti Rissanen Digital Ads Designer

  LinkedIn

  Eveliina Lönnberg Customer Success Manager, Team Lead

  045 7834 0552
  LinkedIn

  Eveliina on aloittanut työt Mediashakella tammikuussa 2020. Konsultin työpäivät täyttyvät niin some-mainonnan työtehtävistä kuin vastuullisesta tiiminvetäjän roolista Customer Success Managerina. Extreme-harrastuksista tykkäävä Eve saa muut mediashakelaiset haukkomaan henkeään kertoessaan alamäkipyöräilyn tempuista ja kommervenkeistä. Onneksi konsultin matkailupaku kulkee myös rauhallisempiin paikkoihin, kuten Lapin metsiin ja tunturimaisemiin.

  Miika Pouttu Customer Success Manager

  040 030 4149
  LinkedIn

  Miika hyppäsi Mediashaken ihkaensimmäiseen Customer Success Manager -rooliin (tuttavallisemmin CSM) syksyllä 2021. Rauhallisella otteella töitään tekevä Miika nauttii asiakastapaamisista ja arvostaa avoimia keskusteluja asiakkaiden kanssa. Hilma-koira liittyy vahvasti Miikan arkeen, ja tuo neiti liikuttaa Miikaa pitkillä metsälenkeillä viikoittain. 🐾

  Christoffer Iilane Customer Success Manager

  LinkedIn

  Tiina Kuittinen Customer Success Manager

  040 515 5578

  Sade Lehtonen Customer Success Manager

  LinkedIn

  Jon Stockus Team Lead & Consultant, Analytics

  045 7833 0689
  LinkedIn

  Jon on meidän oma analytiikkaguru, joka laittaa seurannan kuntoon sivulle kuin sivulle ja taitaa vaativammatkin skriptit ja tägitykset.

  Sara Kauvo Junior Consultant, Analytics

  LinkedIn

  Teppo Head Of HauHau

  Juttis CTO - Chief Treat Officer

  Gigi CAO - Chief Activity Officer