Suomen parasta Google Ads -mainontaa

Tavoitteemme on kunnianhimoinen – tarjota asiakkaillemme Suomen parasta Google Ads -mainontaa.

Osaava tiimimme varmistaa, että saatte Google-mainonnalla tuloksia, kaipasitpa sitten myyntiä verkkokaupalle tai lisää myyntiliidejä kuluttajilta tai yrityksiltä. Suunnittelemme ja toteutamme mainonnan aina sinun yrityksesi tavoitteisiin ja tarpeisiin.

Palveluihimme luottavat jo yli 100 yritystä

Velo & Oxygen iLOQ Suojakalvotukku Nanso

Teemme sinulle Google Ads -mainontaa, joka tuottaa tulosta

Google Ads -mainontaan käytetään Suomessa suurin osa digimarkkinoinnin mediabudjeteista ja mediabudjettien määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Kilpailun kasvaessa ei ole yhdentekevää, miten markkinointieurot Googlessa käytetään. 

Sinulla on vastuu yrityksenne markkinoinnin kokonaisuudesta, joten sinun ei ole tarkoituskaan tehdä kaikkea itse. Kun otat mukaan osaavan tiimin, säästät samalla aikaa sekä vaivaa keskittyen itse niihin osa-alueisiin, joissa olet vahvimmillasi.  Meidän lupauksemme Google-mainonnasta on ensiluokkainen palvelu ja räätälöity toteutus, joten et tule pettymään.

Markkinoinnin päätöksiä oikeaan tietoon perustuen

Mittaamalla mainonnan konkreettisia tuloksia, kuten verkkokauppamyyntiä tai tarjouspyyntöjä,  tiedämme, mikä mainonnassa toimii ja miten voimme sitä kehittää. Konversioseuranta mahdollistaa mainonnan mitattavuuden perustuen aina yhdessä sovittuihin konkreettisiin tavoitteisiin, kuten verkkokauppamyyntiin tai tarjouspyyntöihin.  Palveluumme sisältyy aina konversioseurannan asentaminen ja datan toimivuuden varmistaminen.

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Ei pelkästään hakumainontaa

…vaan koko Google Ads -mainonnan monipuolinen verkosto käytössäsi! Lue tarkemmin kanavapaletista alta 👇

Google Shopping -mainonta on elinehto verkkokauppayrityksille. Se on mainosmuoto, joka perustuu verkkokaupan tuotteisiin ja niistä tehtyyn tuoteluetteloon. Google Performance Max -mainonta tulee jatkossa yhdistämään eri Google Ads -mainonnan kampanjamuotoja ja tulee siten myös korvaamaan Google Shopping -mainonnan verkkokauppayrityksille. 

Erottuvalla video- ja bannerimainonnalla jätetään muistijälkiä ja tuetaan ostopolun eri vaiheita, kuten tunnettuuden kasvua. Aiemmin videomainonta on vaatinut laadukasta ja kallista videotuotantoa, mutta nykyään laadukkaita ja yrityksen brändin mukaisia videomainoksia pystyy tekemään joustavasti hyödyntäen yrityksen kuvia, brändivärejä ja tekstejä. Mediashake luonnollisesti tekee nämä puolestasi. 

Display-mainonta on bannerimuotoista mainontaa Googlen mainosverkostoissa. Mainokset näkyvät muun muassa Youtubessa, Gmailissa, Android-puhelimien Discovery-alustalla ja Googlen tuhansilla kumppanisivustoilla. Display-mainonta laadukkaat sisällöt huomioiden on erinomainen tapa tukea ostopolun eri vaiheita ja toimia konversioiden viimeistelijänä.

Discovery-mainonta on bannerimuotoista mainontaa Googlen mainosverkostoissa. Mainokset näkyvät muun muassa Youtubessa, Gmailissa, Android-puhelimien Discovery-alustalla ja Googlen tuhansilla kumppanisivustoilla. Discovery-mainonta on kasvattanut suosiotaan viime vuosina ja sopii erityisesti matalan konversiopisteiden tavoitteiluun, kuten sähköpostirekisterin kasvattamiseen, oppaiden latauksiin ja muihin myyntiä tukeviin toimenpiteisiin.

Kasvata myyntiäsi Google-mainonnalla – ota yhteyttä jo tänään!

Mediashake on vahvasti erikoistunut Google-mainontaan ja se näkyy muun muassa tunnustuksena Google Premier Partner -statuksessa.

Google Ads -mainonnan palvelu

Hinta alkaen kuukaudessa
680 €
  • Räätälöity Google-mainonnan suunnitelma
  • Räätälöity mainonnan toteutus
  • Analytiikan asennus tarpeidesi mukaisesti
  • Kuukausittainen kehitys- ja tilannetapaaminen
  • Mainonnan säännöllinen seuranta
  • Tulosten raportointi sinulle suunnittelun raportin avulla
  • Erilaisten analyysien toteutus ja toimenpiteet niiden pohjalta
  • Kilpailutilanteen seuranta ja reagointi muutoksiin
  • Google-mainonnan nykyaikaiset kehitystoimenpiteet
  • Google-mainonnan uusimpien ominaisuuksien hyödyntäminen

Pyydä tarjous

Jutellaanko Google Ads -mainonnan
mahdollisuuksistanne lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteydenottopyynnön jälkeen Mediashaken Roope on sinuun yhteydessä. Sovimme keskustelun, jossa kartoitamme nykyisen Google Ads -mainontanne tilan ja kerromme rehellisesti, miten voimme mainontaa kehittää.

Keskustelu kanssamme ei velvoita mihinkään.

Roope Lidman
Sales Manager
050 432 7260
roope@mediashake.fi

Jätä yhteydenottopyyntö