Miksi LinkedIn-mainonta on juuri nyt mahdollisuus, joka ei välttämättä toistu?

LinkedIn on kasvattanut nopeasti suosiotaan työelämään liittyvänä some-palveluna. Suomessa LinkedIn:llä on 1,3 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää (lähde: LinkedIn Campaign Manager, helmikuu 2020). Suuresta käyttäjämäärästä huolimatta vain harva yritys hyödyntää LinkedIn-mainonnan mahdollisuudet. Tulevina vuosina LinkedIn-mainonnan hinnat tulevat nousemaan samalla tavalla kuin muiden nopeasti kasvaneiden some-kanavien osalta on käynyt. Tällä hetkellä yrityksillä on mahdollisuus hyötyä vielä aikaisen omaksujan eduista.

LinkedIn-mainonnan ehdoton kilpailuetu muihin mainoskanaviin verrattuna on tarkat B2B-kohderyhmät. Mainontaa voidaan kohdistaa esimerkiksi tietyille päättäjäryhmille tittelin ja yrityksen kokoluokan perusteella.

Tehokas LinkedIn-mainonta rakentaa brändiä ja tuo liidejä myynnille

Parhaimmillaan LinkedIn-mainonnalla saavutetaan kaksi tavoitetta: rakennetaan tunnettuutta päättäjien keskuudessa sekä kerätään liidejä myynnille. Itseasiassa näiden tavoitteiden yhdistelmä on myös optimaalisin tapa tehdä LinkedIn-mainontaa.

LinkedIn-mainonnassa pätevät monilta osin samat säännöt kuin muussakin some-mainonnassa. Tärkeintä on pystyä luomaan mainossisältöjä, jotka herättävät potentiaalisten asiakkaiden huomion. Liidien keräämisessä korostuvat erilaiset ladattavat sisällöt, kuten oppaat tai webinaarit, joiden avulla asiakkaalle voidaan tarjota mainoksen kautta heti arvoa.

Autamme sinua hyödyntämään LinkedIn-mainonnan mahdollisuudet kokonaisuudessaan

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivan LinkedIn-mainonnan kokonaisuuden. Saat avuksesi LinkedIn-mainontaan erikoistuneen osaajan, joka suunnittelee kohderyhmän huomion herättävät mainosversiot sekä optimoi mainontaa datan pohjalta. Halutessasi sama asiantuntija voi toteuttaa mainontaa myös muissa some-kanavissa ja optimoida mainonnan panostuksia eri kanavien välillä käyttämällä yhtä kokonaisbudjettia.

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö