Suunnittelemme, asennamme ja konsultoimme Google Analytics 4 käyttöönoton

Googlen Universal Analytics -työkalu lopettaa toimintansa 1. heinäkuuta 2023, ja sitä on tullut korvaamaan Google Analytics 4. Uusi työkalu tarjoaa entistä parempaa raportointia ja käyttäjäystävällisempää tiedonhakua.

Jotta yrityksesi pystyy hyödyntämään jatkossakin dataa, kannattaa Google Analytics 4 ottaa käyttöön viimeistään nyt. Osaava analytiikan tiimimme suunnittelee, konsultoi ja asentaa analytiikan mittariston sekä raportointimallit ottaen huomioon eri liiketoimintamallien erityispiirteet. Tiimimme avulla saatte Google Analytics 4:sesta kaikki työkalun tuomat hyödyt yrityksellenne. 

Olemme erikoistuneet Google Analytics 4:seen sekä Googlen tuotteisiin, ja se näkyy muun muassa tunnustuksena Google Premier Partner -statuksessa.

Otetaanko Google Analytics 4 käyttöön?

Olemme toteuttaneet verkkosivuanalytiikan jo yli 100 yritykselle

iLOQ Suojakalvotukku Nanso Secto

Haluatko toimivan verkkosivuanalytiikan seurannan ja raportoinnin?

Analytiikasta on hyötyä silloin, kun pystyt mittaamaan liiketoiminnan kannalta tärkeitä tavoitteita eli konversiota ja teet toimenpiteitä dataan perustuen.

Suosittelemme aina yrityksellesi sopivaa analytiikan ratkaisua, ja asennamme sen juuri liiketoiminnan tavoitteet huomioiden. Analytiikan asennusprojektin lopullinen hinta määräytyy sovittujen asennustehtävien mukaan.

Vieressä näet suosituimman asennuspakettimme, joka sopii erityisesti yhteydenottoja ja myyntitapaamisia tavoittelevalle liiketoiminnalle. Verkkokauppojen Google Analytics 4 -asennuksiin sisältyy aina myös verkkokauppatapahtumien seuranta.

Vahvuutenamme ovat Google Analytics 4:sen, Google Tag Managerin ja Google Looker Studion käyttöönotot ja asennukset.

Suosituin Google Analytics 4 -asennuspakettimme

Palvelun hinta ja sisältö
580 € – 880 €

 

  • Google Analytics 4:n asetusten kuntoon laittaminen
  • Google Analytics 4:n seurantakoodin asennus
  • GA4-mittauskokonaisuuden luominen asiakkaan Google Analytics -tilille
  • Tavoite- eli konversioseurannan asennus Universal Analyticsista löytyvän seurannan perusteella
  • Konversioseurannan dokumentointi
  • Analytiikan asennuksen ja tavoiteseurannan systemaattinen testaus

Pyydä tarjous

Miksi Google Analytics 4:sen asennus kannattaa ostaa Mediashakelta?

Google Analytics on maailman suosituin ja käytetyin web-analytiikan työkalu. Hyvin monelta yritykseltä löytyykin vanha Google Analytics (Universal Analytics) -versio omilta sivuiltaan, mikä on asennettu itse tai verkkosivukumppanin kautta. Vanha Universal Analytics poistuu käytöstä kokonaan kesällä 2023, ja uusi työkalu Google Analytics 4 korvaa jatkossa edeltäjänsä.

Olemme erikoistuneet Google Analytics 4:seen sekä Googlen tuotteisiin, ja se näkyy muun muassa tunnustuksena Google Premier Partner -statuksessa. Autamme yritystäsi määrittämään teille tärkeät tavoitteet ja tunnusluvut sekä tuomme tärkeimmän datan helposti luettavaan muotoon. Yhdistämme olemassa olevan Google Analyticsin datan uusiin raportteihin.

 

Jutellaanko analytiikan
mahdollisuuksistanne lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteydenottopyynnön jälkeen Mediashaken Joonas on sinuun yhteydessä. Sovimme keskustelun, jossa kartoitamme analytiikan tarpeenne ja kerromme kuinka voimme olla avuksi.

Keskustelu kanssamme ei velvoita mihinkään.

Joonas-Rotko-neliö

Joonas Rotko
Sales & Marketing Lead, Partner
050 560 7075
joonas@mediashake.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.