Google Ads -mainonta on yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin työkaluista

🎯  Hakukonemainonta on digimainonnan kiistaton kuningas. Hakukonemainonnassa tavoitat potentiaaliset asiakkaat, jotka aktiivisesti hakevat tuotteitasi tai palveluitasi Googlesta. Hakusanojen avulla kohdistettu mainonta on yksi Google Ads -mainonnan mainosmuotoja.

😎  Google Ads -mainonnan eri mainosmuodoilla, kuten banneri- ja videomainoksilla lisäät yrityksesi tunnettuutta sekä tuet myynnin eri vaiheita.

🏢  Google Ads -mainonta kokonaisuudessaan sopii erinomaisesti monenlaisille yrityksille ja toimialoille verkkokaupoista B2B-yrityksille.

Miten voimme olla avuksi?

Asiakkaitamme

Google Ads -mainonnan monipuoliset mainosmuodot

 • Hakusanamainonta
  • ▪️ Tavoitat henkilöt, jotka hakevat Googlesta tuotteitasi ja palveluitasi. Tarve lähtee asiakkaasta, jolloin mainonta on erittäin kustannustehokasta.
 • Google Display -mainonta
  • ▪️   Bannerimuotoista mainontaa, jolla kasvatat yrityksesi tunnettuutta.
 • Youtube-mainonta
  • ▪️  Youtubessa korostuvat video- sekä bannerimainokset. Lisäksi Youtube on maailman toiseksi suurin hakukone.
 • Google Shopping -mainonta
  • ▪️  Mainosmuoto, joka on erityisen tärkeässä asemassa verkkokaupoille.
 • Google Discovery -mainonta
  • ▪️  Mainosmuoto, jolla pääset Discovery-alustalle, Youtubeen ja Gmailiin. Discovery-mainonta on lähimpänä natiivimainontaa verrattuna muihin Googlen mainosmuotoihin.

Avaimet toimivaan Google-mainontaan

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

 • Astu asiakkaan saappaisiin
  • Google Ads -mainonnassa on erityisen tärkeää ymmärtää mitä potentiaaliset asiakkaat etsivät. Oikeilla avainsanoilla, hyvin tehdyillä mainosteksteillä sekä laadukkailla laskeutumissivuilla on suuri merkitys mainonnan toimivuuteen sekä mainosten lopulliseen hintaan.

📊  Mediashaken tiimi tekee yhteistyön alussa kattavan avainsanatutkimuksen sekä yhdessä kanssasi suunnitelman mainonnan päälinjoista. 

 • Raportointi tukemaan päätöksentekoa
  • Mainonnan toimivuutta kannattaa seurata räätälöidyn raportin avulla, josta käy ilmi tärkeimmät avaintunnusluvut ja mainonnan kehityssuunta. Raportin pitää olla riittävän yksinkertainen, että siitä voidaan tehdä johtopäätöksiä esimerkiksi mainonnan budjetointiin ja kokonaisuuden kehittämiseen.

📈  Mediashaken tiimi tekee yrityksellenne räätälöidyn Google Ads -mainonnan raportin. 

Google Ads -mainonta

Parhaiden käytäntöjen mukainen Google Ads -mainonnan toteutus

 

 • Toteutamme yrityksesi tavoitteiden mukaista Google Ads -mainontaa
  • Suunnittelemme mainonnan aina tukemaan yrityksesi liiketoiminnan kannalta tärkeitä tavoitteita. Otamme huomioon myös Google Ads -mainonnan parhaat ja nykyaikaisimmat käytännöt, joiden avulla mainonta toimii aina optimaalisesti.

🛠  Mediashake rakentaa kampanjanne tavoittamaan asiakkaat juuri silloin, kun he etsivät ratkaisua tarpeisiinsa. 

 • Huomiota herättävät mainostekstit
  • Googlen etusivulla kilpailet jatkuvasti huomiosta muiden mainostajien kanssa. Ilman laadukkaita, kohderyhmää puhuttelevia ja niiden tarpeisiin vastaavia mainostekstejä, muista mainostajista on hankala erottautua.

📝 Mediashaken asiantuntijat kirjoittavat laadukkaat mainostekstit puolestasi.

Jatkuva kehittäminen ja toimiva yhteistyö

 • Ymmärrys kohderyhmistä ja toimialasta
  • Me olemme todella hyviä tekemään Google Ads -mainontaa, mutta tehokkaan mainonnan tekemiseksi tarvitaan myös syvempää ymmärrystä toimialastanne ja kohdeyleisöstänne. Sinä olet meille kullanarvoinen apu tässä.

🎯  Varmistammekin kanssasi heti yhteistyön alusta alkaen mainonnan tavoitteet, potentiaaliset kohderyhmät ja toimialaanne liittyvät yksityiskohdat, jotka meidän kannattaa ottaa huomioon mainonnan toteutuksessa.

 • Jatkuva mainonnan kehittäminen tavoitteet huomioiden
  • Google Ads -mainontaa kannattaa aina toteuttaa pitäen mielessä yrityksen liiketoiminnalliset mittarit ja kehittäen mainontaa jatkuvasti kohti parempia tuloksia.

⭐️  Mediashaken asiantuntijat huolehtivat, että mainonta palvelee tavoitteitanne ja kehittyy jatkuvasti.

Miten yhteistyö Mediashaken kanssa alkaa?

Sinun tarvitsee osallistua vain muutamaan tapaamiseen ja me hoidamme käytännön työt puolestasi.

 

 

Millainen kumppani Mediashake on?

🤩  Asetamme tavoitteesi ykkössijalle. Kuuntelemme, mutta haastamme tarvittaessa

💻  Yhdistämme sinun tietämyksen yrityksestäsi sekä toimialastasi ja asiantuntijoidemme näkemyksen Google Ads -mainonnan parhaista käytännöistä

🙌  Asennamme Google Ads -tilin puolestasi ja varmistamme datan sekä konversioseurannan toimivuuden

🕵️  Suunnittelemme mainonnan tukemaan yrityksesi tavoitteita

👩‍🎨  Yhdistämme visuaalisen ja luovan mainostuotannon Google Ads -mainonnan uusimpiin ja parhaimpiin käytäntöihin

🤝  Olemme luotettava, aikaansaava ja proaktiivinen kumppani

👌  Panostamme asiakasviestintään – olet aina kartalla siitä, mitä mainonnassanne tapahtuu

Toteutamme Google Ads -mainontaa asiakkaillemme kuukausipalveluna, jonka hinta on alkaen 680 €/kk (+alv.).  Palvelumaksun lisäksi Googlelle maksetaan suoraan mainonnan mediabudjetti, budjettisuositus on alkaen 800e €/kk. Ensimmäisen yhteistyökuukauden osalta palvelun hintaan lisätään starttimaksu, jonka suuruus riippuu aloitustöiden määrästä. Me emme sido sopimuksilla, vaan haluamme, että yhteistyö on toimivaa puolin ja toisin heti yhteistyön alusta alkaen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Yhteydenoton jälkeen sovimme tarkemman keskustelun ja asiantuntijamme kertovat, miten yrityksesi kannattaa toteuttaa Google Ads -mainontaa. Saat halutessasi meiltä räätälöidyn yhteistyöratkaisun, joka sisältään suunnitelman ja tarkemman hinnan yhteistyöstä. 😍

Haluan keskustella yhteistyöstä