YouTube-mainonnan etuina ovat laaja kattavuus ja uniikit kohdennusmahdollisuudet

YouTube on Googlen omistama videopalvelu, joka on viime vuosina noussut maailmalla ja Suomessa merkittävimmäksi videoihin keskittyväksi sosiaalisen median palveluksi. Suomessa palvelulla on noin 2,8 miljoonaa käyttäjää. Laajan kattavuuden ansiosta YouTube-mainonnan avulla on mahdollista tavoittaa laajoja kohderyhmiä.

Pelkät laajat kohderyhmät eivät kuitenkaan ole YouTuben keskeisin etu mainoskanavana. Koska YouTube on Googlen omistama palvelu, myös YouTube-mainonnassa on mahdollista hyödyntää Googlen valtavaa datamäärää ihmisten haku- ja verkkokäyttäytymisestä. YouTube-mainoksia on mahdollista kohdistaa esimerkiksi ihmisille, jotka ovat hakeneet äskeittäin Googlesta tietyillä avainsanoilla tai tiettyihin teemoihin liittyen.

Perinteinen TV-mainos ei toimi YouTubessa, videosisällön täytyy sopia kontekstiin

Kaikista yleisin YouTube-mainonnan muoto on ennen videon katselua tuleva etumainos (In-stream ad). Tällainen mainos esitetään käyttäjälle ennen haluamansa videon näyttämistä. Toimiakseen YouTube-mainonassa hyödynnettävän videosisällön täytyy herättää nopeasti käyttäjän huomio ja tuoda brändi esiin. Mainokset ovat tyypillisesti ohitettavissa viiden sekunnin jälkeen.

YouTube on myös maailman toisiksi suosituin hakukone (heti Googlen jälkeen) ja videomainoksia on mahdollista kohdistaa videosuosituksina hakujen yhteyteen.

Autamme sinua suunnittelemaan YouTubeen sopivat sisällöt sekä toteuttamaan mainonnan

Some-mainontaan erikoistunut tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan YouTubeen sopivat luovat sisällöt. Voimme tarvittaessa toteuttaa luovat sisällöt kokonaisuudessaan tai toimia sparraavana osapuolena esimerkiksi videotuotantoyritykselle tai mainostoimistolle.

Toteutamme kampanjoiden kohdentamisen, seurannan ja kehittämisen. Aivan kuten muutakin digimarkkinointia, myös YouTube-mainontaa on mahdollista mitata tarkasti. Toteutamme YouTube-mainontaa joko osana muita palveluitamme tai erillisenä palveluna.

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö