Töihin Mediashakelle?

Olisiko aika vaihtaa maisemaa? Tule meille rakentamaan tulevaisuuden digimarkkinoinnin toimistoa ja omaa uraasi!

Mediashake Oy on erikoistunut kasvattamaan asiakkaidensa myyntiä digitaalisen markkinoinnin avulla. Olemme erityisesti keskittyneet tehokkaaseen asiakashankintaan Google-, Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-mainonnan avulla. Kasvumme on ollut viimeisten parin vuoden aikana hurjaa ja tarvitsemme nyt lisävahvistuksia 12 hengen tiimiimme. Tavoitteenamme on ollut luoda Mediashakesta yritys, joka tarjoaa mielekkään tavan viettää 1700 tuntia vuodessa (työ ei saa v***aa) sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä jatkuvasti.

Palvelemme jokaista asiakasta ajan kanssa ja asioihin syventyen. Tästä kertookin Mediashaken loistava NPS (Net Promoter Score) 67. Siksi meille on selvää, että töitä ei voi olla liikaa, eikä yksi konsultti voi vastata kymmenien asiakkaiden mainonnan kehittämisestä yhtäaikaisesti. Meillä jokainen pääsee toteuttamaan mainontaa käytännössä, kehittämään osaamistaan sekä olemaan suoraan tekemisissä asiakkaan kanssa.

Etsimme nyt kahta uutta asiantuntijaa vahvistamaan Google- ja somemainonnan tiimejämme!

Tällä hetkellä haemme osaajia seuraaviin tehtäviin:

Google Ads

Hakusanamainonnan konsultti

Haemme Google Ads -mainonnan asiantuntijaa 1-3 vuoden kokemuksella vahvistamaan kuuden hengen SEM-tiimiämme. Lue lisää tehtävästä ja lähetä hakemus!

Lue lisää tehtävästä
Facebook- ja Instagram-mainonta

Somemainonnan konsultti

Haemme Facebook- ja Instagram-mainonnan osaajaa vahvistamaan somemainonnan tiimiämme. Toteutat somemainontaa kokonaisuudessaan luovasta sisällöstä mainonnan operointiin.

Lue lisää tehtävästä

Tutustu tunnelmaan Instagramissa!