Digitaalisen markkinoinnin palvelut

Autamme sinua saamaan lisää myyntiä tai liidejä netistä.

Pyydä tarjous

Google Ads -mainonta

Google on paikka, jonne todennäköisesti hakeudut polttavan ongelman tai ostotarpeen yllättäessä – näin tekevät asiakkaasikin. Tarjoamme Google-mainonnan toteutusta ja kehittämistä yrityksille, jotka haluavat tavoittaa kohderyhmänsä entistä tehokkaammin sekä saada selkeästi parempia tuloksia. Meillä mainontasi ei jää oman onnensa nojaan: määrittelemme yhdessä tavoitteet, joiden saavuttamiseksi teemme asiantuntijatiimimme voimin jatkuvasti erilaisia toimenpiteitä. Olemmekin onnistuneet tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista ja ratkaisukeskeistä palvelua, mikä näkyy erinomaisessa asiakaspysyvyydessä.

Lue lisää
Google Ads
Facebook- ja Instagram-mainonta

Facebook- ja Instagram-mainonta

Tiesitkö, että Facebook on tällä hetkellä yksi parhaiten toimivista mainoskanavista niin B2C- kuin B2B-yrityksillekin? Myös Instagramin tehokkuus on valtavassa kasvussa. Meillä on pitkälle hiotut toimintamallit tuottavan mainonnan toteuttamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen näissä molemmissa kanavissa. Et tarvitse erillistä kumppania edes mainoskuvien tai -videoiden suunnitteluun, sillä palvelumme sisältää visuaalisen sisällön tuottamisen. Tarkalla kohdentamisella ja suunnittelulla myös varmistamme, että saat sivuillesi laadukasta liikennettä sekä konkreettisesti mitattavia tuloksia. Avullamme nykyiset asiakkaamme ovatkin moninkertaistaneet mainontansa tuoton suorana myyntinä mitattuna.

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin analytiikka

Suurimpia mullistuksia markkinoinnissa on datalähtöisyys – jokaisesta klikkauksesta jää jälki. Ilman huolellisesti mietittyä analytiikkaa voi arvokasta tietoa jäädä saamatta, joten analytiikkaan on syytä panostaa kaikessa tekemisessä markkinoinnin kehittämisestä sivuston uudistustoimenpiteisiin. Tarjoamme palveluna kokonaisvaltaista analytiikan käyttöönottoa, asennusta ja ylläpitoa tagien hallinnasta reaaliaikaisiin raportteihin sekä dashboardeihin. Lisäksi koulutamme ja valmennamme asiakasyrityksiä ja in-house-tiimejä analytiikan tarpeissa.

Lue lisää
Digitaalisen markkinoinnin koulutukset ja valmennukset

Koulutukset ja valmennukset

Digitaalista markkinointia on tietysti mahdollista tehdä myös itse. Siksi alan asiantuntijoina panostamme toiminnassamme myös tiedon jakamiseen. Järjestämme kuukausittain aiheeseen liittyviä koulutuksia, joihin voi osallistua sekä päättäjät että markkinoinnin toteuttajat. Koulutusten laajuus vaihtelee maksuttomista webinaareista aina koko päivän intensiivisiin koulutuksiin. Halutessasi voit myös varata juuri omiin tarpeisiisi suunnitellun valmennuksen, jossa asiantuntijamme opettaa sinut tekemään tuottavaa digitaalista markkinointia valitsemaasi kanavaan. Koulutusten ja valmennusten avulla saat loistavan startin mainonnan aloittamiselle tai arvokkaita neuvoja nykyisen mainonnan hallintaan ja kehittämiseen.

Lue lisää