Saatteko tasaisesti ja riittävästi liidejä netistä?

Nykypäivänä melkein minkä tahansa yrityksen on mahdollista rakentaa myyntiprosessin alkuvaiheet nettiin. Oikein rakennetulla digimarkkinoinnin kokonaisuudella myynnille saadaan tasaisesti ja riittävästi yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä tai muita liidejä. Kuitenkin vain harva yritys on onnistunut luomaan systemaattisen prosessin liidien keräämiseen verkosta. Autamme sinua ja yritystänne luomaan tämän prosessin, jotta myyntinne voi keskittyä muuhun kuin kysynnän luomiseen.

Liidien hankinta verkosta vaatii onnistuakseen kolme asiaa:

  • kiinnostavia liidimagneetteja, joilla herätetään potentiaalisten asiakkaiden huomio
  • laadukasta liikennettä liidimagneetteihin
  • jatkomarkkinointia, jolla varmistetaan myyntiprosessin eteneminen.

Irralliset toimenpiteet eivät tuo tulosta, tarvitaan kokonaisuuden kehittämistä

Yritykset keskittyvät digimarkkinoinnissa yleensä kahteen osa-alueeseen: kiinnostavien sisältöjen luomiseen sekä näkyvyyden parantamiseen Googlessa ja somessa. Kumpikaan näistä toimenpiteistä ei yksistään tuo toivottuja tuloksia. Tulokset saavutetaan vasta, kun digimarkkinointi suunnitellaan kokonaisuudessaan ottaen huomioon asiakkaan ostoprosessin eri vaiheet.

Tarjoamme palvelua, jossa asiantuntijamme suunnittelevat teille digitaalisen myyntiprosessin sekä vastaavat sen toteuttamisesta. Toimenpiteiden tavoitteena on siirtää myyntiprosessin alkuvaiheita digitaalisiin kanaviin sekä varmistaa kauppojen toteutuminen aktiivisella ja automatisoidulla jatkomarkkinoinnilla.

Haluatko keskustella yhteistyöstä 👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Toimiva liidien hankinnan kokonaisuus koostuu näistä kuudesta osa-alueesta

Haluatko keskustella yhteistyöstä 👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö