Kilpailutuksen voitti webinaarien kautta tuttu kumppaniehdokas

Ennen Mediashaken yhteistyötä OPR-Financella tehtiin hakusanamainontaa sisäisesti, mutta organisaatiomuutoksen myötä tehtävä ulkoistettiin. OPR-Financen markkinoinnista oli aiemmin osallistuttu Mediashaken maksuttomiin webinaareihin ja sparrauksiin, mikä helpotti kumppanin valintaa.

‚ÄúTeimme ihan normaalin kilpailutuksen muutamien toimistojen v√§lill√§, mutta toki valintaa helpotti, ett√§ Mediashake jo oli ennest√§√§n tuttu webinaarien kautta. Aloitimme yhteisty√∂n aloituspalaverilla, jossa kartoitettiin nykytilannetta ja sen j√§lkeen p√§√§simme aloittamaan varsinaisen yhteisty√∂n‚ÄĚ, OPR-Financelta kerrotaan.

Mukavaa ja asiantuntevaa yhteydenpitoa

Asiantuntijatiimi kuvailee yhteistyötä välittömäksi ja kehuu, kuinka asioita viedään aina hyvässä hengessä eteenpäin. Palaverit on koettu välittömiksi ja kuulumisia vaihdetaan, vaikka tiedonjako puolin ja toisin onkin palaverien keskiössä. Yhteistyö tuntuu asiantuntijatiimissä mukavalta, ja palavereihin on mukava mennä.

Sekä asiakas että asiantunijatiimi pitävät yhteisiä säännöllisiä tapaamisia todella hyödyllisinä toimivan yhteistyön kannalta. Säännöllisissä palavereissa sparraillaan ideoita ja käsitellään OPR-Financen toimintaan liittyviä muutoksia sekä ajankohtaisia asioita. Asiantuntijoiden ollessa hyvin kartalla toiminnasta, uusia toimenpiteitä on helppo ehdottaa, minkä avulla saadaan hakusanamainonnasta parhaat tulokset. 

‚ÄúYhteisty√∂n parhaina puolina n√§en sen, ett√§ hakusanamainontamme on varmasti osaavissa ja asiantuntevissa k√§siss√§. Voimme my√∂s luottaa siihen, ett√§ apua on aina saatavilla. Mediashakella on usean hengen Google-mainontaan erikoistunut tiimi, joten meid√§n ei tarvitse huolehtia loma-ajoista tai tuurauksista ‚Äď aina l√∂ytyy joku kehen olla tarvittaessa yhteydess√§‚ÄĚ, OPR-Financelta kommentoidaan.

‚ÄúYhteisty√∂n parhaina puolina n√§en sen, ett√§ hakusanamainontamme on varmasti osaavissa ja asiantuntevissa k√§siss√§. Voimme my√∂s luottaa siihen, ett√§ apua on aina saatavilla. Mediashakella on usean hengen Google-mainontaan erikoistunut tiimi, joten meid√§n ei tarvitse huolehtia loma-ajoista tai tuurauksista ‚Äď aina l√∂ytyy joku kehen olla tarvittaessa yhteydess√§.‚ÄĚ
OPR-Finance, markkinointitiimi OPR-Finance

Kehitystyön ansiosta liidien hankinnan kustannus laskenut

Kun yhteistyötä oli jo jonkin verran takana, OPR-Finance julkisti uuden tuotteen. Mediashake suunnitteli uuden tuotteen hakusanamainonnan sekä perusti uuden mainostilin. Tuloskehitystä on pystytty seuraamaan alusta alkaen ja tulokset ovat olleet todella lupaavia.

Mainostilejä kehitetään jatkuvasti, jonka ansiosta konversiohinnat ovat tulleet ajan mittaan alaspäin. Google-mainonnan uusien ominaisuuksien testaamisen lisäksi tilirakenteen parhaiden käytäntöjen, automatiikan ja koneoppimisen hyödyntäminen on tuonut parhaat tulokset todella kilpailulla markkinalla. 

Kiitos OPR-Finance t√§h√§nastisesta yhteisty√∂st√§! ūü§Ě

OPR-Finance

OPR-Finance Oy on vastuullinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia luottopalveluita henkilöasiakkaille ja yrityksille.

Yhteistyöstä vastaa
Tuuli Latva-Teikari, Development Manager, Senior Consultant, , 050 4908794

Haluatko keskustella yhteisty√∂st√§?ūüĎá

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö