Kasvava ja trendikäs some-alusta, jossa voit tavoittaa 1,2 miljoonaa suomalaista käyttäjää

TikTok-mainonta on Suomessa maksettua some-mainontaa tekevien yritysten uusi kuuma peruna. TikTok on viimeisten vuosien aikana maailmalla (ja myös Suomessa) ottanut vahvan jalansijan sosiaalisen median kanavana.

Alkuun TikTok on ollut erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten suosiossa, mutta sen käyttö on levinnyt myös laajemmalle kohderyhmälle – noin 40 % käyttäjistä on yli 30-vuotiaita. Toistaiseksi kanava on myös hyvin edullinen mainospaikka, ja klikkaushinta voi olla edullisimmillaan muutamia senttejä. TikTok on siis markkinoijalle erittäin houkutteleva kanava!

Webinaarissa paljastamme, kuinka kuluttajabrändit voivat kasvattaa myyntiään maksetulla TikTok-mainonnalla, mitä siinä tulee ottaa huomioon ja kuinka se käytännössä tehdään.

Tämän webinaarin jälkeen

  • Tunnistat TikTok-mainonnan mahdollisuudet kuluttajabrändeille Suomessa
  • Osaat tehdä päätöksen siitä, kannattaako TikTok-mainontaa lähteä kokeilemaan brändillenne
  • Tiedät TikTok-kanavan erityispiirteet maksetun mainonnan näkökulmasta
  • Kykenet arvioimaan, millaisia tuloksia TikTok-mainonnalta on mahdollista odottaa, ja kuinka budjetoida mainontaan

Kenelle?

Webinaari on suunnattu erityisesti yrityksen markkinointipäättäjille, jotka suunnittelevat maksetun TikTok-mainonnan aloittamista. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Asiantuntija

Webinaarissa puhujana toimii Mediashaken Social Ads Consultant Ville Vänni ja webinaarin sisällöstä vastaa some-mainontaan erikoistunut tiimimme.

Aika ja paikka

Webinaari järjestetään 5.10. klo 9, ja se on kestoltaan noin 45 minuutin mittainen. Webinaari järjestetään etänä, ja voit osallistua siihen mistä tahansa. Webinaarin jälkeen saat tallenteen sähköpostiisi, joten ei haittaa, vaikka et pääsisi kyseisinä päivinä paikalle. Webinaarin aikana on chat, jossa päivystää some-mainonnan tiimi vastaamassa kysymyksiin.

Hinta

Webinaari on maksuton kaikille.

Tervetuloa mukaan – nähdään linjoilla!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Ville Vänni, Social Ads Consultant

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö