Markkinointipäättäjä! Päivitä tietosi Google Ads -mainonnasta tähän vuoteen

Haluatko päivittää tietosi Google Ads -mainonnasta tähän vuoteen? Google Ads -mainontaan on viimeisen vuoden aikana tullut muun muassa täysin uudenlaisia kampanjatyyppejä, muutoksia mainonnan mittausominaisuuksiin sekä kymmeniä pienempiä päivityksiä. On siis aika päivittää tietosi ajan tasalle!

Nyt saat täysin ilmaiseksi selkokielisen ja informatiivisen katsauksen siihen, miten Google Ads -mainonta on muuttunut viimeisen vuoden aikana. Järjestämme markkinointipäättäjille suunnatun maksuttoman webinaarin tammikuussa. Tervetuloa mukaan!

Tämän maksuttoman webinaarin jälkeen:

  • Tunnet tärkeimmät Google Ads -mainontaan tulleet uudistukset viimeisen vuoden ajalta sekä niiden vaikutuksen mainonnan tuloksiin ja miten ottaa uudistukset huomioon
  • Ymmärrät digimainonnan kanavien keskeiset pidemmän aikavälin trendit ja miten sinun täytyy ottaa se huomioon digimainonnan tekemistä johtaessasi
  • Tietosi Google Ads -mainonnasta on päivitetty tähän päivään

Webinaarissa puhujana toimii Mediashaken toimitusjohtaja ja kokenut digimarkkinoinnin ammattilainen Matti Hirvonen. Webinaarin sisällöstä vastaa yhdeksän hengen Google-mainontaan ja analytiikkaan erikoistunut tiimimme.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin ja saat osallistumisohjeet sähköpostiisi, nähdään linjoilla!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Matti Hirvonen, CEO & Senior Consultant

Haluatko keskustella yhteistyöstä 👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö