Ulkoistamassa digimainontaa? Näin löydät itsellesi sopivan digimainonnan kumppanin

Oletko ostamassa digimainontaan lisäapuja ulkopuoliselta toimijalta tai harkinnut lisäavun hankkimista some- tai Google-mainonnan toteuttamiseen?

Digimainonta on monimutkainen ja laaja kokonaisuus, joten sen ostaminenkaan ei välttämättä ole helppoa. Me Mediashakella haluamme tuoda kortemme kekoon ja antaa sinulle palvelun ostajana hyödyllisiä vinkkejä.

Tässä webinaarissa annamme käytännön vinkit siihen, miten vältät tyypillisimmät sudenkuopat, kun ostat apua digimainontaan ulkopuoliselta toimijalta. Lisäksi avaamme sinulle eri palveluntarjoajien välisiä eroja: miksi toinen tarjoaa digimainonnan toteutusta muutamalla sadalla eurolla kuukaudessa ja toinen hinnoittelee työnsä jopa useisiin tuhansiin euroihin kuukaudessa?

Käymme läpi 10 asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon ulkoistaessasi yrityksesi digimainontaa. Tässä webinaarissa keskitytään digimainonnan ostamiseen erityisesti some- ja Google Ads -mainonnan näkökulmasta.

Tämän webinaarin jälkeen

  • Ymmärrät, mistä elementeistä tuloksellinen digimainonta koostuu
  • Tiedät, mihin kannattaa kiinnittää huomiota digimainonnan palvelun ostajana
  • Osaat tarkastella kriittisesti palveluntarjoajien välisiä hinnoittelueroja

Kenelle?

Webinaari on suunnattu erityisesti yrityksen markkinointipäättäjille, mutta sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Asiantuntija

Webinaarissa puhujana toimii Mediashaken Social Ads Consultant ja Customer Success -tiimin vetäjä Eveliina Lönnberg ja webinaarin sisällöstä vastaa digimainontaan erikoistunut tiimimme.

Aika ja paikka

Webinaari järjestetään 8.12. klo 9, ja se on kestoltaan noin 45 minuutin mittainen. Webinaari järjestetään etänä, ja voit osallistua siihen mistä tahansa. Webinaarin jälkeen saat tallenteen sähköpostiisi, joten ei haittaa, vaikka et pääsisi kyseisinä päivinä paikalle.

Hinta

Webinaari on maksuton kaikille.

Tervetuloa mukaan – nähdään linjoilla!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Eveliina Lönnberg, Social Ads Consultant & Customer Success Manager, Team Lead

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö