Google Ads -mainonnan kompastuskivet, jotka korjaamalla mainonnan tuloskehitys nousee uudelle tasolle

Olemme auditoineet vuosien varrella satoja Google Ads -mainostilejä, joten meillä on laaja kokemus yritysten maksetun mainonnan tilasta. Tiedämme, mikä on menestyksekkään Google Ads -mainonnan resepti – ja kuinka välttää miinat. Tässä webinaarissa paljastamme tyypillisimmät kompastuskivet ja kriittisimmät kehityskohdat yritysten Google Ads -mainonnasta. 

Google-mainonnan asiantuntijamme ovat nähneet kymmeniä ja kymmeniä mainostilejä, ja tietyt kehitettävät piirteet toistuvat lähes joka tilillä. On yleistä, että kampanjarakenne ei tue mainostilin tavoitteita tai mainonnan isompia kehityssuuntia ei ole otettu huomioon.

Nyt saat asiantuntijoidemme vinkit Google Ads -mainonnan kriittisimmistä kehityskohdista, täysin ilmaiseksi. Webinaarissa kerrotaan yritysten tyypillisimmistä kompastuskivistä Google Ads -mainonnassa. Ja mikä tärkeintä – opit, miten tehdä mainontaa parhaiden käytäntöjen mukaisesti. 

Kenelle?

Webinaari on suunnattu erityisesti yrityksen digimarkkinointipäättäjille, mutta sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Asiantuntija

Webinaarissa puhujana toimii Mediashaken Senior SEM Consultant & Development Manager Tuuli Latva-Teikari ja webinaarin sisällöstä vastaa Google Ads -mainontaan erikoistunut tiimimme.

Aika ja paikka

Webinaari järjestetään 24.8. klo 9, ja se on kestoltaan noin tunnin mittainen. Webinaari järjestetään etänä, ja voit osallistua siihen mistä tahansa tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Webinaarin jälkeen saat tallenteen sähköpostiisi, joten ei haittaa, vaikka et pääsisi kyseisinä päivinä paikalle.

Hinta

Webinaari on maksuton kaikille.

Tervetuloa mukaan – nähdään linjoilla!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Tuuli Latva-Teikari, Development Manager & Senior SEM Consultant

Tuuli Latva-Teikari, Development Manager & Senior SEM Consultant

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö