Rekry: Digital Marketing Trainee tai Junior Consultant

Haku on päättynyt!

Sinustako sosiaalisen median mainonnan huippuammattilainen?

Mediashake Oy on erikoistunut kasvattamaan asiakkaidensa myyntiä digitaalisen markkinoinnin avulla. Olemme erityisesti keskittyneet tehokkaaseen asiakashankintaan Google-, Facebook- ja Instagram-mainonnan avulla. Olemme kasvaneet viimeisten parin vuoden aikana hurjaa vauhtia ja tarvitsemme nyt lisävahvistuksia kahdeksan hengen tiimiimme. Tavoitteenamme on ollut luoda Mediashakesta yritys, joka tarjoaa mielekkään tavan viettää 1700 tuntia vuodessa (työ ei saa v***aa) sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä jatkuvasti.

Mediashake etsii nyt asiantuntijatiimiinsä Digital Marketing Traineeta tai Junior-konsulttia kasvamaan Facebook- ja Instagram-mainonnan ammattilaiseksi. Positio riipuu aiemmasta kokemuksestasi.

Valitse kokemukseesi sopiva rooli:

1. Trainee-positio

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden mittaisella trainee-jaksolla, jonka aikana tavoitteenasi on oppia syvällisesti Facebook- ja Instagram-mainonnasta sekä ymmärtää niiden keskeiset tuottavuuden periaatteet. Tulet tekemään Facebookin Blueprint -sertifikaatin ja syvennät osaamistasi mm. some-mainosten tekemisessä, konversio-optimoinnissa ja budjettien hallinnassa. Tarjoamme sinulle oppimiseen paljon tukea, koulutusta ja jatkuvaa ohjausta, mutta tehtävässä menestyminen vaatii myös sinulta halukkuutta itseopiskeluun ja intohimoista otetta työskentelyyn. Tavoitteenamme on, että trainee-jakson jälkeen olet lunastanut paikkasi meillä ja jäät vakiduuniin somemainonnan konsultiksi.

Palkka: 2100 euroa/kk (ensimmäiset 6 kk) ja tämän jälkeen 3000 euroa/kk.

2. Junior Consultant -positio

Odotamme sinulta jo aiempaa kokemusta Facebook- ja Instagram-mainonnan käytännön toteutuksesta. Olet hallinnoinut useampia maksullisen mainonnan kampanjoita ja Facebookin mainosten hallinta on sinulle vähintään perusasioiltaan tuttu. Pääset jo nopeasti työsuhteen alussa kehittämään asiakkaidemme Facebook- ja Instagram-mainontaa suunnitellen uusia mainosversioita ja suorittaen erilaisia optimointitoimenpiteitä. Syvennettyäsi osaamistasi ja asiakassuhdetaitojasi 3-6 kuukauden ajan, etenet Junior Consultant -roolista Social Ads Consultant -rooliin. Tällöin alat hoitaa itsenäisesti omia asiakkuuksia kokonaisuudessaan.

Palkka: kokemuksesi mukaan 2100-2500 euroa/kk. Kun etenet Social Ads Consultant -rooliin 3000 euroa/kk.

Roolista riippumatta työtehtäviisi kuuluu siis Facebook- ja Instagram-mainonnan toteutus sekä analytiikan hyödyntäminen markkinoinnin kehittämiseksi. Vastaat mainosten toteuttamisesta itsenäisesti sekä kuvien, tekstien että videoiden osalta. Mikäli sinulla ei ole vielä video-osaamista, pääset kehittämään osaamistasi tällä saralla. Keskeisessä osassa somemainonnan konsultin työssä on myös onnistunut asiakassuhteiden hoito ja pääset työskentelemään suoraan asiakkaidemme kanssa. Roolissa on myös mahdollisuus kehittyä pidemmällä tähtäimellä ja ottaa vastuuta Facebook-mainonnan ja asiakasviestinnän prosessien kehittämisestä ja tekemisemme viemisestä eteenpäin.

Odotamme sinulta:

 • sujuvaa ja kieliopillisesti hyvää kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi
 • kykyä tuottaa tyylikkäitä mainoksia Adobe Photoshoppia käyttäen
 • opintoja korkeakoulusta, koulutusalalla ei ole meille merkitystä
 • hyviä sosiaalisia taitoja ja kiinnostusta asiakastyöskentelyyn, konsultin roolissa vastuullasi on hoitaa ja johtaa asiakassuhdetta
 • hyvää asennetta ja tarkkaa työskentelyotetta.

Plussaa on:

 • aiempi kokemus Facebook/Instagram-mainonnasta (vaatimus Junior Consultant -roolissa)
 • video-osaaminen (esimerkiksi editointitaidot)
 • kokemus Facebook/Instagram-sivujen ylläpidosta
 • kokemusta B2B-kentässä toimimisesta (esim. myynti tai vastaava rooli)
 • muu digimarkkinointikokemus (sisällöt, hakukoneet tms.)

Jos sinä tarjoat meille työpanoksesi, me tarjoamme sinulle vastineeksi:

 • paljon koulutusta ja sparrausta muulta tiimiltä
 • mahdollisuuden lähteä kehittymään huippuosaajaksi digitaalisen mainonnan saralla
 • vauhdikkaan startin urallesi digitaalisen mainonnan konsulttina
 • pienen firman edut — meillä pääsee oikeasti tekemään asioita ja vaikuttamaan
 • vähintään 2100 euron kuukausipalkan alussa ja 3000 euron kuukausipalkan kuuden kuukauden jälkeen
 • mahdollisuuden tulotason nousuun, kun kehityt työssäsi
 • hyvät ja nykyaikaiset työvälineet
 • työpaikan, jossa sinulla on aina mahdollisuus kehittyä.

Haku on päättynyt, olemme saaneet paljon hyviä hakemuksia ja uskomme, että löydämme sopivan tekijän heidän joukostaan. Olemme kaikkiin hakijoihin pian yhteydessä rekryn etenemisestä.

Jos haluat tietää lisää työskentelystä Mediashakella, kurkkaa Annin ja Tuulin blogitekstit aiheeseen liittyen täältä ja täältä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mediashaken toimitusjohtaja Matti Hirvoselta (050 421 5676, matti@mediashake.fi). Paras aika tavoitella puhelimitse on arkiaamuisin klo 8-9 välillä.

Tutustu tunnelmaan Instagramissa!