Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Mediashake Oy
Y-tunnus: 2199594-0
Ruoholahdenkatu 8 C
00180 Helsinki

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Matti Hirvonen
matti(at)@mediashake.fi
050 421 5676

Rekisterin nimi

Mediashake Oy:n uutiskirje- ja markkinointirekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakaspalveluun, viestintään, sähköpostimarkkinointiin ja myyntikontaktointiin puhelimitse. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys / organisaatio

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot esimerkiksi uutiskirjetilauksen, webinaari-ilmoittautumisen tai muun sisällön lataamisen yhteydessä.

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa valikoidusti rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneille, jos rekisterinpitäjä esimerkiksi ulkoistaa puhelimitse tapahtuvan myyntikontaktoinnin. Tietojen omistajuus säilyy aina rekisterinpitäjällä, eikä rekisteriä myydä ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus

Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne henkilöt, joiden työtehtävät edellyttävät tietojen käsittelyä. Rekisteri sijaitsee palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Rekisteristä poistuminen

Asiakas voi poistua rekisteristä klikkaamalla uutiskirjeiden yhteydessä olevaa “poistu listalta” -linkkiä tai ottamalla yhteyttä rekisterin asioista vastaanvaan henkilöön.