Tämä artikkeli on yli kaksi vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Nopea vinkki maanantaihin. Oletko huomannut, että joillakin yrityksillä Facebook-sivun osoite on lyhyempi kuin muilla? Sisältääkö Facebook-sivusi osoite pitkän rivin numeroita ja muuta turhaa?

Voit hankkia Facebook-sivullesi lyhyemmän osoitteen seuraavan ohjeen avulla. Lyhyemmän osoitteen hankkiminen ei maksa mitään ja ainoa vaatimus on, että sivullasi on vähintään 25 tykkääjää.

1. Mene osoitteeseen http://www.facebook.com/username/.

2. Valitse sivun alalaidan alasvetovalikosta yrityksesi Facebook-sivu (sivun yläosassa voit luoda samanlaisen käyttäjänimen henkilökohtaiselle profiilillesi) ja kirjoita oikealla olevaan tekstikenttään haluamasi käyttäjänimi, jolloin Facebook-sivusi osoitteen muoto tulee olemaan http://www.facebook.com/kayttajanimi.

3. Käyttäjänimeksi kannattaa valita yrityksesi nimi. Jokaisen nimen voi rekisteröidä vain kerran, joten kannattaa käydä varaamassa yrityksesi nimi itsellesi. Kun olet kirjoittanut haluamasi käyttäjänimen, klikkaa ”Tarkista saatavuus”-nappia ja ota nimi käyttöön.

Mikäli ongelmia tulee, löydät Facebookin usein kysytyt kysymykset liittyen käyttäjänimiin seuraavasta linkistä: http://www.facebook.com/help/new/?page=900

Hyvää alkanutta viikkoa!