Digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Sinäkin voit oppia tekemään tuottavaa digitaalista markkinointia.

Katso tulevat koulutukset

Haluamme alan ammattilaisina myös jakaa tietoa ja kokemuksia muille. Tämän takia järjestämme säännöllisesti koulutuksia, joissa opit tekemään tuottavaa digitaalista markkinointia itse. Osa koulutuksista järjestetään ilmaisina webinaareina ja osa syventävinä koulutuksina Helsingissä. Voit myös varata meiltä juuri sinulle räätälöidyn valmennuksen, jossa käyt yhdessä asiantuntijamme kanssa läpi juuri teille tärkeitä aiheita. Olemmekin suosittu in-house-tekijöiden sparrauskumppani digimarkkinoinnissa.

Valitse sinulle sopiva tapa oppia

Webinaarit

Maksuttomat webinaarit

Järjestämme vähintään kerran kuussa maksuttomia webinaareja, joissa opetamme esimerkiksi Google- ja Facebook-mainonnan perusteita. Webinaareihimme on osallistunut vuosien aikana tuhansia aiheista kiinnostuneita. Tervetuloa mukaan täysin ilmaiseksi!

Katso tulevat webinaarit
Syventävät koulutukset

Syventävät koulutukset

Kun haluat viedä osaamisesi syvemmälle tasolle, sinun kannattaa osallistua Helsingissä järjestettäviin syventäviin koulutuksiimme. Koulutuksissa pääset oppimaan pienryhmässä digitaalista markkinointia intensiivisesti yhden työpäivän ajan.

Katso tulevat koulutukset
Räätälöidyt valmennukset

Räätälöidyt valmennukset

Jos kaipaat ulkopuolista näkökulmaa juuri teidän yrityksenne tilanteeseen, voit varata asiantuntijamme valmentamaan sinua tai in-house-tiimiänne digitaalisen markkinoinnin kehittämisessä. Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen valmennuksesta.

Lue lisää valmennuksista

Tulevat maksuttomat webinaarit

Tulevat syventävät koulutukset

Kommentteja aiempien koulutusten osallistujilta

“Paljon asioita mistä tiesin jo aiemmin, mutta kouluttaja onnistui vetämään kokonaisuuden yhteen ja iso kuva hahmottui paremmin. Koulutuksen jälkeen lähdimme sisäisesti viemään asiaa eteenpäin. Todella hyvä paketti, aikani oli hyvin käytetty!

Seija Lappalainen
Marketing Manager, Nebula Solutions

“Koulutus antoi minulle konkreettisia vinkkejä yrityksemme Google-mainonnan kehittämiseen ja mainonnan tulokselliseen mittaamiseen. Koulutus oli täynnä oikean elämän esimerkkejä – ei mitään mainospuhetta. Suosittelen kaikille markkinointipäättäjille, jotka haluavat nopeasti päivittää tietämyksensä tuloksellisen Adwords-mainonnan tekemisestä joko itse tai toimiston avustamana.”

Maria Heimonen
Markkinointipäällikkö, eCraft Oy AB