Miten varmistat, että oma tai tiimisi digimarkkinoinnin osaaminen kehittyy?

Digimarkkinointi muuttuu hurjaa vauhtia. Jopa meille, jotka teemme digimarkkinointia käytännössä joka ikinen arkipäivä, on haastavaa pysyä mukana kehityksen aallonharjalla. Vielä haastavampaa on, jos kehityksessä täytyy pysyä mukana muiden töiden ohella. Tämä on kuitenkin arkipäivää kaikille markkinoinnin parissa työskenteleville.

Autamme asiakkaitamme kehittämään omaa ja in-house-tiimin osaamista eri digimarkkinoinnin kanavissa. Sadat yritykset ovat hyödyntäneet koulutuksiamme ja valmennuksiamme viimeisten vuosien aikana. Saamme kiitosta etenkin käytännönläheisestä tavasta valmentaa ja tämän takia valmennusten avulla saavutetaankin merkittävää muutosta digimarkkinoinnin toteuttamiseen.

Tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia kaikissa niissä osa-alueissa, joissa olemme asiantuntijoita. Alta löydät tarkemman listauksen.

Yrityskohtainen valmennus tuo parhaan konkreettisen tuloksen

Parhaat tulokset olemme saavuttaneet yrityskohtaisella valmennuksella, joka on räätälöity juuri teidän yrityksen tavoitteisiin sopivaksi. Valmennuksia on mahdollista ostaa joustavasti tuntipohjaisella hinnoittelulla juuri tarpeidenne mukaan. Valmennuksissa asiantuntijamme tutustuu tilanteeseenne ja luo alkukartoituksen pohjalta valmennussuunnitelman. Yrityskohtaiset valmennukset 1-3 hengelle on mahdollista toteuttaa etänä tai paikan päällä toimistollamme Helsingissä.

Tulemme mielellämme kouluttamaan myös suurempia ryhmiä digimarkkinoinnin osa-alueissa.

Suosituimpia valmennusaiheita

Olemme pitäneet lukuisia valmennuksia muiden muassa seuraavista aiheista:

  • Google Ads -hakusanamainonnan rakentaminen ja optimointi
  • Facebook- ja Instagram-mainonnan tehokas hyödyntäminen
  • LinkedIn-mainonnan tehokas hyödyntäminen
  • YouTube-mainonnan rakentaminen ja kehittäminen
  • Google Display- ja Gmail-mainonnan rakentaminen ja kehittäminen
  • Uudelleenmarkkinoinnin hyödyntäminen ja kehittäminen

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö