Tämä artikkeli on yli kaksi vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Toimiiko se – tuoko se myyntiä?

Saan ilokseni vastata tähän kysymykseen varsin usein. Kysymys on oikeasti hyvä ja relevantti. Monilla on huonoja kokemuksia Google Adwords -mainonnasta ja on hyvä kyseinalaistaa koko mainoskanava.

Toimiiko Google Adwords?Vastaukseni kysymykseen on: kyllä toimii ja tuo myyntiä. Ei varmaan tullut yllätyksenä, että vastaan noin. Minulla ei kuitenkaan ole mitään intressiä myydä tai kehua Google-mainontaa, jos se ei toimisi. Kehuisin silloin muita kanavia, kuten Facebookia – joka on myös loistava kanava, joskin luonteeltaan täysin erilainen kuin Google. Oikein käytettynä Google Adwors on kokemuksieni mukaan äärettömän tehokas mainoskanava ja todella monelle yritykselle merkittävin myynnin veturi netissä.

Toimiiko Google-mainonta ihan jokaiselle yritykselle? Ei tietenkään! Mikään kanava ei toimi jokaiselle yritykselle. On paljon yrityksiä, joiden bisnesideassa itsessään on jo sen verran suuria ongelmia, että kauppaa ei synny edes kirveellä uhaten. Myös kilpailutilanne vaihtelee Googlessa toimialoittain ja jos et ole tuotteiltasi tai palveluiltasi kilpailukykyinen muihin mainostajiin verrattuna, et myöskään tee kauppaa.

Haluan kuitenkin haastaa sinut ajattelemaan, että oletko kokeillut tehdä Google Adwords -mainontaa koskaan tosissaan? Onko mainonta oikeasti tehty hyvin? Onko tuloksia mitattu? Onko mainontaa tehostettu ja seurattu tarkasti? Jos voit sanoa, että kaikki tämä on tehty sinun yrityksesi kohdalla, voit varmuudella todeta toimiiko Google Adwords vai ei. Jos panostuksesi Googleen on ollut kuitenkin heikkoa tai olet turvautunut helppoon ja halpaan klikkipakettiin, sinulla on vielä paljon tehtävissä.

Useille meidän asiakkaista Google Adwords on asia, joka pitää verkkoliiketoiminnan käynnissä. Monet tekevät myyntiä Adwordsin kautta todella korkealla investoinnin tuottoprosentilla – edes yli 1000% tuotto ei ole mahdoton. Onko sinulla varaa menettää tämä mahdollisuus päättämällä etukäteen, että ei se Google Adwords -mainonta meille toimi?

Haastan sinut mukaan paneutumaan asiaan kunnolla. Todennäköisesti tulet yllättymään iloisesti. Ilmoittautuminen Tehoa Google Adwords -mainontaan -koulutukseen on auki rajoitetun ajan. Varaa paikkasi ja ota Google Adwords -mainonta haltuun uudella tavalla. Klikkaa tästä esittelysivulle.

2 kommenttia on “Iso kysymys Google Adwords -mainonnasta”

  1. Ville

    Hyvä ja ytimekäs kirjoitus. Varsinkin tämä kohta ”oletko kokeillut tehdä Google Adwords -mainontaa koskaan tosissaan”. Itse oli kokeillut tehdä mainontaa vaihtelevin tuloksin, joka pääsääntöisesti oli kannattamatonta. Webinaarisi kuuntelun jälkeen sain paljon konkreettisempia työkaluja ja mittareita käyttööni, jonka jälkeen olen huomannut tuottoprosenteissa positiivisen muutoksen. Pidän tästä blogista myös paljon! Kiitos Matti!

    1. Matti Hirvonen

      Kiitos Ville palautteesta! Tällä oli mukava aloittaa työviikko!

Kommentointi on suljettu.