Aikaisempi markkinointitoimisto ei saanut tuloksia aikaiseksi

Yrittäjä Joona Ranua lähti etsimään fiksumpaa ratkaisua toteuttaa verkkokauppansa suojaapuhelin.fi Google Ads -mainontaa, sillä aikaisempi mainonnan tuottama tulos ei ollut riittävä. Suositusten kautta Mediashakesta kuullut Ranua päätyi yhteistyöhön muutaman keskustelun jälkeen, ja on ollut tyytyväinen valintaansa.

 “Jos katsoo tulostasoa uuden yhteistyön aloituksen jälkeen, niin kuukauden tai kahden jälkeen alkoi jo nähdä selkeää parannusta aiempaan toimijaan verrattuna. Mediashake ei luvannut mitään ihmeparannuksia, vaan puhui realistiseen sävyyn myynnin kasvattamisesta, se vakuutti”, pohtii yrittäjä Joona Ranua.

Asiantuntijan suorasanaisuus ja johdonmukaisuus saa kiitosta

Joka kuukausi pidettävässä palaverissa käydään mainonnan kannalta tärkeimmät tunnusluvut läpi sekä seurataan pidemmän ajan tulosten kehittymistä.

Ranua arvostaa Mediashaken suoraa otetta yhteistyössä: “Asiantuntija on ollut suorasanainen ja johdonmukainen. Hän ymmärtää minua ja yritykseni tavoitteita sekä osaa ottaa nämä asiat mainonnan toteutuksessa huomioon. Pystymme samalla haastamaan toisiamme ja siten pitämään mainonnan kokonaisuuden järkevänä.”

Asiantuntija on ollut suorasanainen ja johdonmukainen. Hän ymmärtää minua ja yritykseni tavoitteita sekä osaa ottaa nämä asiat mainonnan toteutuksessa huomioon.
Joona Ranua, Yrittäjä Suojaapuhelin.fi

Kova luotto verkkokauppojen Google-mainontaan erikoistuneeseen toimijaan

Verkkokauppojen Google-mainonnan toteutuksessa on huomioitava tietyt erityispiirteet analytiikan, tuotelistausten sekä mainonnassa alati muuttuvien toimintatapojen osalta. Ilman aiheeseen erikoistumista on hankala saavuttaa riittävää osaamistasoa laadukkaalle toteutukselle.

Ranua on ollutkin tyytyväinen päätökseen ulkoistaa Google-mainonta erikoistuneelle asiantuntijatoimistolle: “Pystyn aina pyytämään apua, jos on jokin ongelma. Haluan hyödyntää myös ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen siitä, miten mainontaa kannattaa toteuttaa. Vastuu mainonnan toteuttamisesta on Mediashakella ja he osaavat katsoa myös isompaa kuvaa ja haastaa mainontaan liittyvissä asioissa – sellaista yhteistyötä arvostan.”

Haluatko keskustella digimainonnan yhteistyöstä?

Autamme yritystäsi kasvamaan digimarkkinoinnin avulla – laadulla ja tyytyväisyystakuulla. Jos haluat keskustella yhteistyöstä kanssamme, jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Keskustellaan digimainonnan mahdollisuuksista!