Ulkoistamisella syvempää osaamista Google-mainontaan

Ennen yhteistyön alkua digimarkkinointi hoidettiin Sulavalla sisäisesti. Pienen tiimin voimin resurssit olivat kuitenkin vähäiset, minkä vuoksi mainonnan toteutukseen ei voitu panostaa niin paljon kuin oltaisiin haluttu. Markkinointitiimin sisäisten muutosten siivittämänä Sulava tarvitsi lisäapua koulutuspalveluiden Google-mainonnan toteutukseen ja otti yhteyttä Mediashakeen. 

Yhteistyö kanssamme alkoi ryminällä, kun Google Ads -asiantuntijamme otti ohjat ja suunnitteli sekä loi koko mainonnan rakenteen uudelleen. Sulava koki jo alusta alkaen saaneensa juuri sitä, mitä kumppanilta olivat kaivanneet: uusimpien tietojen ja toimivan viestinnän kautta asioita päästiin testaamaan aiempaa aktiivisemmin ja samalla mainonnasta opittiin jatkuvasti lisää. 

Ketterä yhteydenpito ja nopea reagointi onnistumisen ytimessä

Sulavan Marketing Strategist Suvi Kolehmainen nostaa yhteistyön onnistumisen kulmakiviksi ketterän yhteydenpidon sekä nopean reagoinnin: “Olemme tykänneet yhteistyöstämme todella paljon. Mediashakella on aikaa meille ja pystyy reagoimaan asioihin nopeasti. Uudistimme nyt syksyllä sivustomme, jolloin kaikki linkit menivät uusiksi. Asiantuntijamme otti asian heti työlistalle, ja sai korjattua rakenteet heti seuraavana päivänä.”

Sulavan asiakkuutta hoitava asiantuntija uskoo toimivan yhteistyön rakentuvan avoimesta keskustelusta ja molemminpuolisesta luottamuksesta: “Sulavan kanssa on mahtavaa tehdä töitä. Koen, että olemme luoneet Suvin kanssa luottamusta hehkuvan yhteistyön, jossa voimme keskustella avoimesti ja rehellisesti liiketoimintaan sekä mainontaan liittyvistä asioista. Näin mahdollistamme yhteisen ymmärryksen siitä, mihin asioihin meidän pitää seuraavaksi kiinnittää huomiota. Suvi ottaa uudet ideat innolla vastaan, minkä ansiosta pystyn aidosti testaamaan konkreettisia asioita mainostilillä ja tekemään sen pohjalta hyviä johtopäätöksiä “ 

Viestintä Mediashaken kanssa on toiminut todella hyvin. On hienoa, että olemme saaneet Google-mainontaan ulkoistettua apua, sekä some-mainonnan toteuttamiseen tukea sparrauksen muodossa!
Suvi Kolehmainen, Marketing Strategist Sulava Oy

Some-mainonnan sparrailua ulkoistuksen lisäksi

Kun Google-mainonta lähti onnistuneesti käyntiin, aloimme kartoittaa avun tarpeita muillekin mainonnan osa-alueille. Sulavan markkinointitiimillä riittivät osaaminen ja aika mainonnan toteuttamiseen, mutta uusien asioihin perehtyminen oli toiminnassa kompastuskivi, johon resurssit eivät riittäneet. 

Haaste ratkaistiin yhteistyömallilla, jossa Mediashaken Social Ads Consultant Anna Ikonen sparrailee Sulavan tiimiä kuukausittain ja antaa ajankohtaisia vinkkejä ja kehitysehdotuksia mainontaan. Sparraus on Sulavan Suvin mukaan koettu tarpeelliseksi, ja sen avulla on saatu valtavasti tehokkuutta mainontaan.

Joustavat yhteistyömallit, jotka sopivat Sulavan tarpeisiin

Suvi kokee, että kumppanin hyödyntäminen kannattaa aina, vaikka yrityksessä olisikin oma markkinointitiimi: “Sisäisessä markkinointitiimissä on monesti niin paljon erilaisia työtehtäviä, jolloin yhden osa-alueen syväosaamisen ylläpitäminen voi olla haastavaa. Toimiston avulla voidaan mahdollistaa, että mainonta on toteutettu uusimpien ja parhaimpien käytäntöjen mukaisesti.”

Suvi kuitenkin korostaa, että halukkuutta tiettyjen toimenpiteiden tekemiseen on myös sisäisesti. Siksi yhteistyön joustavuus on toiminnassa avainasemassa: ulkoistamisen sijaan apua voi saada juurikin sparrailun merkeissä, ja sitten taas ulkoistetaan ne alueet, joiden tekemiseen ei ole osaamista tai aikaa. 

Tästä on hyvä jatkaa, kiitos Sulava tähänastisesta yhteistyöstä ❤️

Sulava

Sulava on Microsoftin pilviteknologiaan konsultointia- ja koulutuspalveluita tarjoava yritys, joka keskittyy erityisesti moderniin tietotyöhön, liiketoiminnan tuottavuuteen, Microsoftin pilvialustoihin ja tietoturvaan. Jo yli 10 vuoden ajan yritys on toiminut edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä Microsoftin pilviteknologioiden hyödyntämisessä. Viime vuosina toiminta on kasvanut Suomen lisäksi myös Arabiemiraatteihin, Saksaan, Itävaltaan ja Sveitsiin. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli yli 13 miljoonaa.

Yhteistyöstä vastaa
Jannica Stenbäck, Consultant, Google Ads (opintovapaalla), , 045 7874 3228

Haluatko keskustella yhteistyöstä?👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö