Google-mainonnalla tarkat tavoitteet

Mediashake ja Sector Alarm ovat tehneet yhteistyötä Google Ads -mainonnan parissa vuodesta 2021 lähtien. Sector Alarm tavoittelee Google Ads -mainonnalla uusia työhakemuksia myyntitiimiin, ja yritys on tottunut seuraamaan tarkasti digimainonnan tuloksia: työhakemuksen hankinnan kustannusta, niiden määrää sekä laatua.

Suoriin tuloksiin keskittyvä yhteistyö on sopinut myös Mediashakelle, missä konversiokeskeiseen digimainontaan erikoistunut toimisto on päässyt näyttämään kyntensä toden teolla.

Luottavainen olo yhteistyöstä

Yhteistyön hedelmällisintä antia ovat olleet helppous, arjen tuki ja ohjaus oikeisiin asioihin.

Sector Alarmin Digital Marketing & Talent Sourcing Specialist Arja Leskinen kehuukin yhteispeliä asiantuntijoiden kanssa positiivisin mielin: “Mediashaken kanssa työskentely on ollut todella helppoa. Olemme saaneet aina tukea, eikä ole tarvinnut itse käyttää aikaa näiden asioiden miettimiseen. Voimme todella luottaa Mediashakeen Google Ads -mainonnan osalta.”

Mediashaken kanssa työskentely on ollut todella helppoa. Olemme saaneet aina tukea, eikä ole tarvinnut itse käyttää aikaa näiden asioiden miettimiseen. Voimme todella luottaa Mediashakeen Google Ads -mainonnan osalta.
Arja Leskinen, Digital Marketing & Talent Sourcing Specialist Sector Alarm

Ymmärrys Google-mainonnasta kasvanut valtavasti

Onnistuneeseen yhteistyöhön tarvitaan aina kaksi osapuolta. Mediashake on kiitollinen Sector Alarmin halukkuudesta kehittyä digimainonnan saralla sekä kyvystä haastaa nykyistä tekemistä. Mainonnan tuloksiin ovat vaikuttaneet myös kehitystyöt sivustolla, joissa Mediashake on ollut konsultoivassa roolissa.

“Mediashaken kanssa tehdyn yhteistyön aikana ymmärrys digimainonnasta on kasvanut valtavasti. Arvostan myös suoraa puhetta ja palautetta meidän suuntaan. Olen päässyt jakamaan tietoa omien tiimiläisten kesken ja siten pystynyt kehittämään sivustoamme toimivammaksi”, jatkaa Leskinen Mediashaken suitsuttamista.

Haluatko keskustella digimainonnan yhteistyöstä?

Autamme yritystäsi kasvamaan digimarkkinoinnin avulla – laadulla ja tyytyväisyystakuulla. Jos haluat keskustella yhteistyöstä kanssamme, jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Keskustellaan digimainonnan mahdollisuuksista!