Toimivaa yhteistyötä alusta alkaen

Biancaneve ja Mediashake aloittivat yhteistyön Facebook- ja Instagram-mainonnan toteutuksesta vuonna 2019. Biancanevellä oli toteutettu aikaisemminkin maksettua some-mainontaa, mutta tärkeänä koettuun digimarkkinoinnin osa-alueeseen haluttiin panostaa enemmän ja siihen päädyttiin hakemaan apua ulkoiselta kumppanilta.

Yhteistyö lähti mukavasti liikenteeseen ja yhteistyön ensimetreiltä lähtien mainonnassa on keskitytty verkkokauppayritykselle olennaisiin tunnuslukuihin, kuten mainonnan kautta toteutuneeseen verkkokauppamyyntiin, konversiohintoihin ja mainonnan tuottosuhteeseen.

 

 

‚ÄúYhteisty√∂ Mediashaken ja Iidan kanssa on sujunut eritt√§in hyvin. Pid√§n ylip√§√§t√§√§n Iidan tyylist√§ tehd√§ yhteisty√∂t√§. Iidan kanssa on helppo keskustella ja voin aina kysy√§, voiko h√§n avata minulle paremmin mit√§ jokin yksityiskohta tarkoittaa. Minulla on tunne, ett√§ teemme yhteisen asian eteen t√∂it√§. Olen voinut p√§√§st√§√§ tietyst√§ stressist√§ irti, koska luotan t√§ysin Mediashaken k√§denj√§lkeen.‚ÄĚ
Elina Loueranta, Toimitusjohtaja, perustaja Biancaneve

Tuottavaa some-mainontaa sekä kohderyhmää puhuttelevaa mainossisältöä

Biancaneven some-mainonnan toteutuksessa korostuvat verkkokaupalle tyypilliset Facebook- ja Instagram-mainonnan ominaisuudet, mutta myöskin kohderyhmää puhutteleva mainossisältö. 

Mediashaken Social Ads Consultant Iida Paronen uskoo tulosten syntyv√§n Elinan ja Iidan v√§lisest√§ keskin√§isest√§ ymm√§rryksest√§: ‚ÄúOn mahtavaa tehd√§ yhteisty√∂t√§ Elinan kanssa, sill√§ voimme avoimesti keskustella siit√§ mik√§ mainonnassa toimii ja mik√§ ei. Olemme l√∂yt√§neet molemmille sopivan ty√∂skentelyotteen ja pystyn ohjeistamaan Elinaa laadukkaan ja oikeanlaisen sis√§ll√∂n tuotannossa. Elina on pystynyt joustavasti tekem√§√§n aidon tuntuista videomateriaalia ja minun vastuulle on j√§√§nyt lopullinen editointi, mainonnan toteutus, mittaaminen ja analysointi. N√§ist√§ palasista on rakentunut tuottavaa mainontaa.‚ÄĚ

Luovan sis√§ll√∂n lis√§ksi mainonnassa hy√∂dynnet√§√§n Biancaneven verkkokauppatoimijan MyCashflow’n avustuksella tuotesy√∂tett√§, jota hy√∂dynt√§en mainontaa voidaan kohdistaa esimerkiksi tietty√§ tuotetta katselleille potentiaalisille asiakkaille.

‚ÄúMinulla on tunne, ett√§ teemme yhteisen asian eteen t√∂it√§.‚ÄĚ

Biancaneven toimitusjohtaja Elina Loueranta toteaa Mediashaken ja Iidan olleen suurena apuna hänelle. Elina on ollut tyytyväinen Mediashaken toimintaan ja antaa kiitosta Iidalle henkilökohtaisesta palvelusta. 

‚ÄúYhteisty√∂ Mediashaken ja Iidan kanssa on sujunut eritt√§in hyvin. Pid√§n ylip√§√§t√§√§n Iidan tyylist√§ tehd√§ yhteisty√∂t√§. H√§nen kanssa on helppo keskustella ja voin aina kysy√§, voiko h√§n avata minulle paremmin mit√§ jokin yksityiskohta tarkoittaa. Minulla on tunne, ett√§ teemme yhteisen asian eteen t√∂it√§. Olen voinut p√§√§st√§√§ tietyst√§ stressist√§ irti, koska luotan t√§ysin Mediashaken k√§denj√§lkeen.‚Ä̬†

T√§st√§ on hyv√§ jatkaa, kiitos Biancaneve t√§h√§nastisesta yhteisty√∂st√§! ūü§Ě

Yhteistyöstä vastaa
Iida-Liisa Paronen, Social Ads Consultant, , 045 7877 2959

Haluatko keskustella yhteisty√∂st√§ ūüĎá

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö