Asiakastarinat

Meille Mediashakelaisille on tärkeää, että yhteistyömme toimii jouhevasti ja odotusten mukaisesti – ja niin se on toiminutkin jo useiden asiakkaidemme kanssa! 🤩 Lue täältä asiakkaidemme onnistumistarinoita! 👇

Lakkapää 🤝 Mediashake – “Meillä on tunne, että vedämme yhtä köyttä ja Mediashake tekee oikeasti meidän tavoitteiden eteen töitä.”

“Yhteistyö lähti liikenteeseen kuten oli luvattu ja aikataulut pitivät. Alusta alkaen on ollut hyvä viestintäyhteys Mediashaken asiantuntijoiden kanssa. Olemme saaneet Mediashakelta myös paljon kehitysideoita verkkokauppamyynnin näkökulmasta ja huomaa, että Mediashaken asiantuntijat oikeasti tuntevat meidät. Meillä on tunne, että vedämme yhtä köyttä ja Mediashake tekee oikeasti meidän tavoitteiden eteen töitä.”

Biancaneve 🤝 Mediashake – Some-mainonnan kehittämisen yhteistyötä jo toista vuotta

“Yhteistyö Mediashaken ja Iidan kanssa on sujunut erittäin hyvin. Pidän ylipäätään Iidan tyylistä tehdä yhteistyötä. Iidan kanssa on helppo keskustella ja voin aina kysyä, voiko hän avata minulle paremmin mitä jokin yksityiskohta tarkoittaa. Minulla on tunne, että teemme yhteisen asian eteen töitä. Olen voinut päästää tietystä stressistä irti, koska luotan täysin Mediashaken kädenjälkeen.”

Haluatko keskustella yhteistyöstä 👇

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö